2009-03-30

Elokuvia

Tässäpä taas elokuvat jotka olen viimeksi katsonut.


Legend Of Bagger Vance (2000). Ohjaus Robert Redford, pääosissa Matt Damon, Will Smith ja Charlize Theron. Hyväntuulinen golf elokuva,joka sijoittuu 20-luvun syvään etelään Georgian Savannahiin. Sopii hyvin katsottavaksi, vaikka golf ei niin kiinnostaisi.


Ali (2001). Muhammad Alin huikea nyrkkeilyura elokuvana. Pääosassa Will Smith. (Joka nähdään taas ilman paitaa ja suihkussa.) En tiennyt paljoakaan ennestään Alista, mutta elokuvan jälkeen olin paljon viisaampi. Ja mielenkiinto heräsi senverran, että piti googlettaa lisätietoja. Taisi olla melkoinen naistenmies tuo nyrkkeilijäsankari. Hienosti esitti Smith hänen osaansa. Dvdllä extrana Making of Ali, jossa itse Muhammad Alikin esiintyy.


I Am Legend (2007). Pääosassa Will Smith. Surullinen ja välillä jopa vähän pelottava ihmiskunnan lopun toiminta/sci-fi elokuva. Ehdottomasti katsomisen arvoinen.


RocknRolla (2008). Guy Ritchien elokuvassa pääosia esittää Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Idris Elba, Tom Hardy, Toby Kebbell, Jeremy Piven ja Chris Bridges. Varsinkin Gerard Butlerista ja Jeremy Pivenistä pidän paljon. Ja Butler tekikin hienon roolin tässä sekavassa ja hauskassa elokuvassa. Elokuvan värisävy oli kokoajan hieno ja tunnelmaan sopiva, myös musiikki oli kohdillaan.


Seven Pounds (2008). Ohjaus Gabriele Muccino ja pääosassa Will Smith. Will Smith on noussut yhdeksi minun suosikki miesnäyttelijäksi lyhyessä ajassa. (Romanttinen)draama joka on sopivassa suhteessa raskas ja iloinen. Nokkela juoni, hyvät näyttelijät, sopiva musiikki, kaikki oli laskemoidun hyvää. Tästäsyystä ehkä haukuttukkin elokuva, mutta tätähän viihteen pitääkin olla. Tällaisia elokuvai lisää kiitos. Aina ei jaksa katsoa sitä vakavan vakavaa draamaa tai vastaavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, sinäkin taidat pitää Will Smithistä? Aivan ihana mies..

Suvi kirjoitti...

Melko uusi ihastus. Ennen en (jostain käsittämättömästä syystä) niin hänestä pitäny, mutta nyt kyllä pidän.