2009-03-19

Tulis jo

Tänään oltiin tytön kanssa äitillä, kun poika oli kerhossa. Hetkisitten tulin jumpalta. Ja kohta heittäydyn sohvalle katsomaan elokuvaa.


Vaikka aurinko paistaa jo mukavasti, ja lämmittääkin, sais se kevät tulla silti vähän nopeampaa. Tämä on ehkä tylsin aika vuodesta. Kun ei ole enään talvi, mutta ei silti vielä kevätkään. Olis niin kiva laittaa jo kevättakki niskaan, ja tareta sillä ukona. Suomessa on aivan liianpitkä talvi, kerronpahan vain, jos ei joku vielä tiennyt.


Kuvat viime Kesäkuulta äidin ja hänen miehen mökiltä.
2 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

ihanan kesäisiä kuvia! minä taas tykkään keväästä, siitä että aurinko (toivottavasti) paistaa ja alkaa taas lämmittää, lumi sulaa ja joka paikassa on lätäköitä. aurinkoisella ilmalla tuntuu, että olen itsekin ihan uusi ihminen ja energinen. paras osa keväästä on kyllä se, kun tiet alkaa olla sulia, saa vaihtaa kevyempää päälle ja vaihtaa ne kumpparit kevätkenkiin.

Suvi kirjoitti...

Siitä kunnollisesta keväästä minäki pidän. Mutta nyt on vielä liian talvista. Mutta onneks tuo aurinko tosiaan jo vähän paistelee. Maalla kun asuttiin, oli keväällä parasta, kun sai tehä sorateille pikkuojia jotka tyhjensi niitä isoimpia lätäköitä. Ja kun naapurin perunapelto sulas, oli sinne pakko mennä kumpparit jalasa lilluttamaan. Äiti ei kyllä tykänny, varsinkaan kun veljen kumpparit jäi sinne peltoon kiinni, ja veli käveli sukkasiltaan kotia.