2009-03-09

Hiusmietintää

Sain varattua kampaajalle ajan huomiselle. Ajattelin leikata melko lyhyeksi hiukset. Väri pysyy tietenki samana tummanna, kun vasta muutamapäivä sitten olen ne värjännyt.
Tässä olis kaks hyvää mallia, Michelle Williams ja Rihanna. Varsinki tuo Michellen malli on kiva.


Kuvat täältä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millainen siitä tuli?Itse pidän lyhyemmästä tukasta mutta se vaatii sen ahkeran kampaajalla käynnin ja puunauksen joten aina annan tukkani kasvaa taas olkapäille..

Suvi kirjoitti...

Otin nuo kuvat mukaan kampaajalle, että varmasti ymmärtää että lyhyet haluaa. Mulla ei aiemmin ole näin lyhyitä ollutkaan. Mutta oon kyllä erittäin tyytyväinen.

imlacking kirjoitti...

Mun mielestä noi Rihannan ja Michelle Williamsin hiukset on tosi kivat tai ainakin se passaa joillekin tosi hyvin. Itselle ei passais. Itsellä aika kova tukkakriisi päällä tällä hetkellä, pitäis värjätä ainakin. Näin jo untakin hiusten värjäämisestä.

Suvi kirjoitti...

Eipäs sitten muuta kuin hiusväri päähän tai kampaajalle. Itselläni oli aina ennen pitkät tasaiset hiukset, enkä tohtinut niille mitään tehdä. Ja ejattelin, että eihän mulle sovi esim. lyhyt malli. Nyt olen kyllä tosi tosi tyytyväinen että tohdein vain leikata (ekankerran siis n. parivuotta sitten). Ja kyllähän ne kasvaa takas.