2009-08-09

Hellettä ja pisto päähän

Eilinen hellepäivä vietettiin vielä Vattajalla. Illalla olinkin sitten serkulla ystävän kanssa nauttimassa hyvästä seurasta, elokuvasta ja jäätelöstä. Mukava Lauantai siis.


Image and video hosting by TinyPic


Tänään miehellä oli pitkä pelireissu (jalkapalloa), joten ei sitten viitsittyenään Vattajalle mennä. Retkelle oli kuitenkin kiva lähteä, joten suuntasimme Karhin kallioille. Ihana kallioinen ranta, joka myöskin Lohtajalla.


Kerettiin juuri syödä eväät, kun poika alkoi valittamaan huonoa oloa ja oksensikin kerran. Ei keretty olla rannalla kuin tunti. Kotona mittasin pojalta kuumeen. Taisi raukka saada auringonpistoksen monen päivän rannalla olon seurauksena. Nyt on jo paremmassa kunnossa, kun on nukkunut päivän ja saanut kuumelääkettä.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Illalla kävelin vielä kaupungille vuokraamaan elokuvaa. Nyt siis sohvalle maate ja elokuvasta nauttimaan. Huominen saattaa vielä olla hellettä, mutta sitten näyttää sateet tulevan. Onhan se välillä kiva tehdä jotain sisälläkin.


Nyt sain kuvat isommiksi. Vielä pitäis saada blogipohja leveämmäksi. Nyt tartten kyllä apua. Siihen asti mennään vielä pienillä kuvillä. Tänään siis poikkeus, ja kuvat näkyy vain puolikkaina.

Ei kommentteja: