2009-08-03

Maalausiloja

Viikonloppu meni ja edessä viimeinen lomaviikko (siis miehellä, itsehän olen aina/en koskaan lomalla). Aurinko paistaa illan ja yön kaatosateen jälkeen. Taitaa olla melkein Vattaja-päivä tulossa. Olisi kyllä kiva mennä naapurikaupunkiin kirpputoreja kiertelemään. Saas nähdä mitä päivä tuo tullessaan.


Lauantaina vietettiin elokuva-iltaa serkulla kahden muun ystävän kanssa. Elokuva oli katsottu jo kymmeneltä, mutta kotiin pääsin vasta kolmen jälkeen. Oli mukavat keskustelut ja naurut.


Eilen sain yhden pinnatuolin hiottua valmiiksi ja hain kaupasta siihen maalin. Yksi kerros jo maalattukkin. Tänään sitten toiseen kertaan. Eilen keksin myös hyvän idean badenbadenissa lueskellessa ja kahvie juodessa. Meillä kun on talossa keltainen laudoitus/kellertävää tiiltä/ruskeät ikkunapuitteet. Ja en oikein tuon keltaisen ystävä ole. Osa laudoista pitäisi maalata ensikesänä uudelleen, niin miksi ei samantien maalaisi kaikkia ja vaihtaisi talon väriä. Olen aina haaveillut tummansinisetä talosta. Nyt siis siihen olisi mahdollisuus. Lauta osia on vain aika vähän ja värikin sopisi muihin talon osiin/väreihin. Veljeni lupautui jo maalausavuksi. Mahtavaa.


Talon väri voisi olla vaikka tämä.

4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Minä myös olen haaveillut sinisestä puutalosta! Oikein kiva tuo valitsemasi väri. Tykkään!!

Suvi kirjoitti...

Saa nyt sitten nähdä milloin tuo haave toteutuu. Ehkä enskesänä sitten.

Heli kirjoitti...

Hyvä sävy. Kun sininen on enemmän sellanen savunsininen kuin vaaleansininen niin tykkään minäkin kovasti. Ja tuo minusta on kiva.

Meillä tulee kaikki vaaleenpunaiseksi.. olisin ite tykännyt myös ihan perinteisestä tummanpunaisesta valkoisilla nurkilla yms, mutta mies piti pntansa tän värin kanssa. No, ei oo jokaisella vaaleenpunaista.. ei varmaan myöskään joka pojalla oo vaaleenpunasta autotallia!

Suvi kirjoitti...

Vaaleansinisestä en kyllä pidä minäkään. Ja pitää kyllä olla tarkka, että talo ei sitten sellaiselta näytä. Hauska sattuma tuo vaaleanpunainen. Naapureilla nimittäin on vaalenapunainen talo. Ja hauska että miehesi sitä vaati.