2009-08-17

Myrskyää

Koko eilisen päivän oli synkkä ja myrskyinen syksy ilma. Tänään sää näyttää jatkuvan samanlaisena. Nyt kyllä tuntuu, että syksy on alkanut. Loppuviikoksi on kyllä luvattu vielä lämmintä, mutta ne on vain semmoisia pieniä palasia, joista ei osaa nauttia samalla lailla kuin oikeista kesäpäivistä. Olen siis valmis ottamaan syksyn vastaan.


Syksyn tulon huomaa siitäkin, että haluaa taas lukea enempi kirjoja. Viimeviikolla en katsonut kuin yhden elokuvan , mutta senkin olin jo nähnyt aiemmin. (Watchmen, hyvältä vaikutti nyt toisellakin kertaa.)Iltoisin olen lukenut ja tehnyt käsitöitä. (Olen kyllä melko varma, että kun muutama kirja on luettu ja käsityöt saatu valmiiksi alkaa taas elokuvien katselu.)


Sisustus ja käsityöt on siis toinen juttu, joista innostuu taas syksyllä. Ostin uutta Puro lankaa. Omani on Jäätynyt karpalo, mutta olisi niitä ollut vaikka mitä muitakin ihania sävyjä. Myös olohuoneen mattoa olen virkannut. Vielä on paljon jäljellä, ja voi olle joudun hakemaan vieläkin lisää kudetta.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: