2009-08-13

Taas se maalaa

Sain viimeyönä idean. Olen aina inhonnut meidän keittiönkaappien typerää väriä (puuteri/persikka tai joku yhtä ällöttävä), mutta luulin että niitä ei voi maalata kun ovat jotein pinnoitetta. No selailin pikkaisen remontti sivustoja, ja sain tietää että voisi ainakin yrittää maalalta. (Samalla sain idean pariin tapetointi hommaan sekä keittiöön että eteiseen. Toteutukseen voi kyllä mennä vielä kauan.)


No käytiin sitten tänään kaupasta hakemassa maalia ja vähän hiekkapaperia. Nyt on jo yläkaappien ovet maalattu yhteen kertaan, ja huomenna sitten toinen kerros. Hyvältä näyttää ainakin tässä vaiheessa. Ainut ongelma voi olla maalin pysyminen ovissa. No on ne jokatapauksessa paremmat kuin ennen. Ja ainahan niitä voi sitten paikkamaalata, tai vaikka vaihtaa kokonaan väriä. Maali kun ei maksanut kuin 49€, halpa keittiöremontti sanoisin minä.


Image and video hosting by TinyPic


Samalla kun käytiin kaupungilla, tehtiin pieni kierros kirpparilla. Tytölle löytyi Benettonin farkut ja Nanson paita, pojalle Puman tuulitakki ja miehelle Hugo Bossin täysin uusi partavesi. Kaikki yhteensä 11,50€.


Image and video hosting by TinyPic


Kuten varmasti huomaatte, blogin ulkoasu on vähän muuttunut. Vähän syksyisempi teema. (Kiitos paljon blogipohjan muokkausavusta Mari-serkulle.)

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hieno tää uusi pohja! Ja tosi kivat on nuo keittiön ovet. Miten ne on maalattu, sutimalla vai spraymaalilla? Tosi tasaisilta ainakin näyttävät. Ja tykkään kovasti tosta väristä!

Hmm.. pitäisköhän munkin vaihtaa väriä.. meillä on valkoiset kaapit, tosin valkoisina oon ajatellu niiden pysyvänkin, mutta tollanen siniharmaa vois toisaalta olla tosi hieno.. ainahan ne sit saa uudestaan maalattua..

Osaatko sanoa miten nuo kuvat saa nykyään suuremmiksi? Kun kuvaa klikkaa, se menee johonkin aivan kummalliseen paikkaan.. ei ollenkaan avaudu kuva isompana niin kuin ennen. Olis ollu kiva katella ovia vielä lähempääkin.

Tarja kirjoitti...

Hieno uusi pohja. Ja mielenkiinnolla odotan kuvia uudesta keittiöstäsi.... Ja muutenkin kodistasi olisi kiva nähdä kuvia, niitä tuossa kesän alussa jo pyytelinkin ja vihjasit, jos sitten syksyllä.

Kiitos vielä kerran blogistasi, päivittäin käyn sitä lukemassa, vaikka harvakseltaan kommentoin.

Suvi kirjoitti...

Ihan vain pensselillä (hyvällä sellaisella) ja Empire-maalilla maalasin. Vähän siihen jää pensselin jälkiä, Empire on kyllä erittäin hyvä tasoittumaan. Ja oikeastaan tykkään että niissä näkyy nyt vähän jotain, näyttävät maalattuina puuovilta, vaikka on jotain ihmelevyä.

Nämä isot kuvat on ladattu TinyPicin kautta, eikä avaudu enään isommiksi. Laintan kyllä välillä niitä tavallisiakin kuvia, kun nuo isot vie niin kauan aikaa.

Laitan sitten syksymmällä niitä kotikuvia. Olen jo mietiskellytkin niitä. (Sitten noista keittionkaapeistakin saa varmasti paremmin selvää.)

Mari kirjoitti...

Kiva ulkoasu! :) Mutta EI VIELÄ OO SYKSY! :D Mun synttäritkään ei oo vielä ees ollu. En suostu :D

Suvi kirjoitti...

Ei vielä oo syksy, mutta syksympi silti kuin heinäkuussa... Ja aika syksyltä tuntuu (tai siis loppukesältä) kun ulkonakaan ei ole kuin 15 astetta.