2009-08-22

Push ja The Fall

Elokuvia ei ole tullut paljoa katseltua. Iltoisin olen lukenut viimeisintä Harry Potteria säästellen, mutta nyt se on loppu. Katsoin kahtena iltana peräkkäin, kaksi aika erikoista elokuvaa.
Push (2009). Ohjaus Paul McGuigan ja näyttelijöinä mm. Dakota Fanning ja Chris Evans. Ihmisiä yliluonnollisin voimin ja vähän toimintaa. Odotin täysin sekavaa elokuvaa, mutta juoni osoittautuikin oikein mukavaksi. Ei liikkaa mietittävää, mutta silti mielenkiintoinen. Joissain kohtaa ärsytti liian nopeat leikkaukset. Dakota Fanning oli erittäin hyvä, ja odotan kyllä innolla millaisia rooleja tekee jatkossa.


The Fall (2006). Ohjaus Tarsem Singh ja näyttelijöinä mm. Catinca Untaru ja Lee Pace. Häikäisevän kaunis, ihanan rauhallinen ja vähän ehkä surullinen. Fantasiaa ja tositarinaa jotka sekoittuvata kivasti yhteen loppua kohden. Ehdottomasti katsomisen arvoinen.

2 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Tuota Fallia eräs toinenkin tuttavani kovasti kehui ja suositteli minulle. Nähnyt en ole vielä, mutta melko varmasti tsekkaan jossain vaiheessa kun kohdalle sattuu :)

Suvi kirjoitti...

Oli kyllä erittäin kaunis elokuva.