2009-08-30

Kekkerit

Eilen vietettiin täällä Kokkolassa taas Venetsialaisia, perinteisiä mökkikauden päätöstä, tulen, veden ja valon juhlaa. Ilotulitteet kuluu myös tähän juhlaan vahvasti.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Paras paikka juhlien viettoon olisi merenranta, kuten monena vuonna ollaan tehtykkin. Viimevuonna pidettiin ystävien kanssa pienet juhlat kotona. Eilen noudatettiin samaa kaavaa ja pidettiin Venetsialaiskekkerit meillä. Grillattiin makkaraa ja syötiin sitä herkkuparunasalaatin kera. Myöhemmin tarjolla oli päivällä leipomiani Porkkanakakkua ja Vadelma-suklaakääretorttua. Kyllä maistui hyvältä.


Aikaisemmin päivällä kävin siellä kampaajalla. Sama malli pysyi ja siistittiin vain korvanpäälliset ja niska. Päivällä oli aikaa käydä myös kirpparilla. Tytölle löysin pari t-paitaa ja ensikesäksi shortsit (yhteensä 4,50€). Itselleni Benettonin tummanruskeat vakosamettipillihousut (3,50€). Myös Lassi ja Leevi sarjakuva löysi ostoskassiini yhden Olivia lehden ja muutaman joululahjan seuraan. Hyvä kirpparikierros siis.


Kävin myös lenkillä, kaatosateessa. Kovin piristävä ja mukava kokemus sinänsä, joutui vain varomaan soittimen kastumista (minähän en ilman musiikkia juokse). Nyt on kyllä kurkku eritääin kipeä, johtuukohan kastumisesta vai jostain muusta. Samapa tuo...

5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Hienot kuvat! Me käytiin poksauttelemassa myös muutamat illalla. :)

piparminttu kirjoitti...

Hienot on kuvat tosiaan!

Heli kirjoitti...

On ilo lukea näistä sun kirppis-ostoksista aina. Minä ihan kauhulla luen joistain blogeista, kuinka on taas ostettu sitä sun tätä, kasapäin vaatteita lapsille, kaikki uutena ja kaikki hemmetin kallista merkkikamaa.. jotenkin oikein suututtaa lukea niitä juttuja! Ihmettelen, miten toisilla on rahaa tuollaseen törsäykseen.. itellä kun oli lapset pieniä sitä todellakin siirsi vaatteita lapselta toiselle eikä aina ostanut vaan uutta jokaiselle. Minusta on käsittämätöntä tuhlata satoja euroja lasten vaatteisiin.. kun kirpparit on keksitty ja tuttaviltakin voi edukkaasti ostella käytettyjä.

Suvi kirjoitti...

Meillä oli itsellä vain vähän paukkuja, sen verran että lapset sai vähän katsella. Kuvat on toissavuodelta kaupungin järjestämästä ilotulituksesta.

Itse ostan erittäin harvoin uusia lastenvaatteita (pikkuhousut ja sukat ostan kyllä uutena). Olisi kyllä haaskausta (sekä luonnon että rahojen) olla käyttämättä mahdollisuutta ostaa käytettyjä lastenvaatteita. Varsinkin kun he ovat pieniä, niin vaatteet sopii niin vähän aikaa, ja taas saa olla ostamassa uutta. Olen kyllä erittäin tarkka mitä ostan. Kaiken pitää olla melko uuden näköistä ja siistiä. Toki lahjaksi lapset saa joskus uusia vaatteita, mutta pääasiassa heillä kaikki käytettyjä. Joskus on silti pakko ostaa uutena, jos ei kovistakaan etsinnöistä huolimatta löydy tarvittavaa. Sillon kyllä oikein harmittaa kun joutuu uutta ostamaan. Poika alkaa olla jo sen kokonen että hänelle ei niin helpolla kirpparilta löydy.

Marika kirjoitti...

Heti kun blogisi avasin, niin katse kohdistui noihin valokuviin. Hyvin onnistuneita, hienoja! :)