2009-08-05

Kukkia ja tuoli

Eilen illalla kävin Mummulla Lohtajalla. Lapset ja mies meni toiselle Mummulle joten tein ilta-ajelun aivan yksin. Vein Mummulle naapurilta saatuja mehikesveja, ja istutin ne heti navetan eteen kukkapenkkiin.


Mummulla oikeastaan aina kukkia pöydällä. Lähes aina jotain luonnosta kerättyjä tai kukkapenkistä napsittuja. Joskus harvoin sitten kaupasta ostettuja. Talvella jotain oksia, useasti männyn. Kukat keittiön pöydällä tekee arjesta paljon juhlavampaa.
Eilen sain myös kunnostetun pinnatuolin maalattua toiseen kertaan. Ja luulenpa että kaksi maalikerrosta riittää. Nyt autotallissa odottaa enään kolme tuolia jotka pitäisi kunnostaa jossain vaiheessa.


7 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Hitsi, minullakin on yksi vanha tuoli autotallissa odottamassa viimeisiä käsittelyjä. Se on ollut siellä hyljeksittynä jo viime kesästä. Hups. Toinen tuoleista tuli silloin tehtyä valmiiksi asti ja otettua käyttöön.

Luonnonkukat on aivan ihania pöydällä. Mistähän syystä niitä ei tule kerättyä, vaikka löytyisi ihan pihan reunamiltakin.

Marika kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssanne, kukat pöydällä tuo ripauksen romatiikkaa arjen keskelle. Luonnosta kerätyt kukat ovat valtavan kauniita, vetävät kyllä vertoja kukkakaupan ihanuuksille :)

Valtavan ihana tuoli! Kuin karkki... heti tekee mieli rynnätä kirpparille että saisi itsellekin tuunattua jotain samanlaista!

miia kirjoitti...

Luonnonkukat on ihania! Muutamakin pienessä maljakossa on jotain tosi kaunista!

Ja tuo tuoli... iik! Ihana!

Paivi kirjoitti...

Ihana tuoli!! :)

Heli kirjoitti...

Meilläkin olis kukkia joka puolella mutta ei vaan tule koskaan kerättyä niitä. Tytöt joskus tuo sitten, onneks edes ne tuo kun ei ite saa aikaan.

Tuoli on tosi hemaisevan värinen! Mihin se on tulossa?

Mullakin on autotallissa yksi tuoli jonka pelastin kaatsille menemästä yhden puolitutun pihalta.. jospa sen talven aikana saisin kuntoon. Se on tosi nätti, oikein odotan miten hieno se sit on kun on valmis!!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Täällä myös yksi irtokukkien rakastaja! Minulle kelpaa kyllä hyvin molemmat sekä luonnon että kukkakaupankin kukat vaikka näin kesällä kyllä kallistuu tuonne luonnon kukkien puoleen..

On kyllä oikea namu tuo sinun tuolisi!

Suvi kirjoitti...

Tuollaiset vanhat tuolit on kyllä ihania. Ja versinkin kun ne maalaa kauniilla väreillä. Ajattelin tuota tuolia työhuoneen pöydän pariksi. Sopisi hyvin värit yhteen (pöytähän on turkoosin sininen).