2009-08-20

Turkoosi

Takki teki muodonmuutoksen värikkäämpään suuntaan. Ajattelin kyllä mustaa tai hermaata, mutta sekkuni ehdotti turkoosia, josta pidän kovasti. Pitihän sitä sitten kokeilla. Saahan sen myöhemmin tummemmaksi, jos haluaa. Pidän kyllä tuosta nyt tuollaisena.


Image and video hosting by TinyPic


Eilinen päivä vietettiin mummulla ja pappalla serkun ja tytön kanssa. Poika meni heti kerhon jälkeen toiselle mummulle (äidilleni) mökille yöksi. Kävivät yhdessä parturissa. Heillä on sellainen tapa. Tänään sotittivat ja kysyivät joskos poika voisi jäädä vielä toiseksi yöksi. No kyllähän se minulle sopii.


Nyt siis tytön kanssa kaksistaan kotona. Vois lähteä vaikka kirpparille käymään. Tai sitten vois vain olla kotona tekemättä mitään erikoista. Saas nähdä.

4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Komian värinen! Käytätkö värjäämiseen "nappiDyloneita" vai minkälaisia värejä?

Suvi kirjoitti...

Yleensä oon värjännyt Dylonin sellasella jauheella, mihin pitää lisätä suolaa. Nyt niissä ei ollu oikeaa väriä, niin koitin Nitor väriainetta. Myöski sellainen mihin piti lisätä erikseen paketti suolaa. Hyvin riitti yksi paketillinen värjäämään tuon takin.

Heli kirjoitti...

No nythän tuo takki on ihan sinun värinen. Parempi se on tollasena kuin vaaleana, joten sehän olikin sitten onni onnettomuudessa vaan!

Suvi kirjoitti...

No niinhän siinä sitten kävi. Hyvä niin.